Welkom bij Bewind & Meer
Beste Cliënt, hulpverlener en samenwerkingspartner,

Welkom op mijn site. Heeft u vragen belt u mij dan gerust!

Wij zijn een kleinschalig bedrijf waar de klant voor de bewindvoerder geen nummer is. Meedenken in mogelijkheden en oplossingen of in stilte op de achtergrond voor u werken, het kan. Bereikbaar en direct uw bewindvoerder aan de telefoon als u contact opneemt per telefoon of mail. Door samenwerking met relevante instellingen verloopt uw traject beter en wordt er meer mogelijk.

Als klant krijgt u inzage in uw financiën. Door middel van in loggen, via onze site, ziet u wat er met uw geld gebeurd en kunt u zelf afschriften afdrukken of een begroting van de lopende maand bekijken.

Bewind & Meer wil een duidelijk en een transparant bewind bieden. Daarom kunt u dus direct inkijken in uw financiën en zijn wij voor vragen 4 ochtenden in de week telefonisch bereikbaar en controleren wij dagelijks de mailbox. Er is een klachtenprocedure en commissie.

Wij worden jaarlijks grondig gecontroleerd door een onafhankelijke accountant en door de rechtbank en wij zijn lid van de NBBI. Het moge duidelijk zijn dat Bewind & Meer alles doet om enige twijfel bij u weg te nemen en u oprecht een eerlijk product aan wil bieden.

Met vriendelijke groet,

Roeland S. Hubregtse

Bewind & Meer
Westhavenidjk 30
4493 BN Kamperland

Bewind & Meer biedt bewindvoering wanneer het zelfstandig beheer van uw inkomen en uitgaven door omstandigheden niet mogelijk is, tijdelijk of voor langere tijd.
Bijvoorbeeld als ondersteuning tijdens een schuldhulp verleningstraject.
                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Erkend door de Rechtspraak sinds 2012
Goedgekeurd door CBM
Lid van
NBBI
Jaarlijkse kwaliteitscontrole door erkend accountant
Initiatiefnemer van
https://www.zeeuwsbewindvoerderscollectief.nl/